ريشه يابي حمله نيروي انتظامي به زنان در پارك لاله(در تجمع قانوني روز جهاني زن
1-
افسري كه دستور داده "بزنيد اين پدر سوخته ها را و به هيچ كس رحم نكنيد"
1-1 خودش خواهر ومادر ندارد
1-2 خودش خواهر ومادر دارد ولي عادت دارد آنها را بزند
1-3 خودش خواهر ومادر دارد ولي بس كه او را در بچگي كتك زده اند عقده اوديپش عود كرده و زن و بچه مردم را ميزند
1-4 فقط زورش به زنان ميرسد
1-5 اين رسم جوانمردي در جمهوري اسلامي است
1-6 منظور آقايان از جلوگيري در زنده به گور كردن دختران فقط در سنين كودكي است و در بزرگ سالي اين امر اشكال شرعي ندارد حتي در پارك لاله
1-7 زنان تجمع كننده قصد بر اندازي مسلحانه نظام را داشته اند (اسلحه شان هم احتمالا ملاقه بوده)
1-8 احتمالا افسري كه اين دستور را داده و كساني كه اجرا كرده اند سعي داشته اند تا ثابت كنند كه زن ذليل نيستند
1-9 كلا آدم وقتي زورش به آژانس بين المللي هسته اي و شركت شل و هاليبرتون و پرنسس چارلز نرسه به زن ها كه ميرسه.
2-
لباس شخصي هايي كه زن هارو ميزدند
هيچ دليلي جز پست فطرتي و بي غيرتي و نامردي و ضعيف كشي و بي همه چيزي و نسناسي و نون به نرخ روز خوري و حروم خوري براش وجود نداره.در يك كلام گهند .
گزارشی از بزرگداشت 8 مارس در پارك لاله تهران
نزديك ساعت 7 اعلام ختم جلسه شد و زنان دست دردست در حاليكه شعار می دادند آزادی، عدالت، سكوت ما جنايت، موج وار به حركت در آمدند.... در همين زمان فرمانده كماندوهای پليس كه با گروه سربازان به تظاهر كنندگان نزديك می شد با عصبانيت گفت بزنيد اين پدر سوخته ها را و به كسی رحم نكنيد و پس از اين جمله سربازان و لباس شخصی ها به صفوف مردم هجوم آوردند و به ضرب و شتم انها پرداختند
مراسم بزگداشت8 مارس روز جهانی زن مصادف با روز 18 اسفند 1382، كه به دعوت تعدادی از سازمان های غير دولتی زنان مانند كانون فراهنگی زنان و... قرار بود در پارك لاله تهران بر گزار شود ساعاتی قبل از بر گزاری از سوی فرمانداری تهران و طی ارسال نمابری لغو گرديد. زنان و مردانی كه از لغو مراسم بی اطلاع بودند در ساعت مقرر در پارك لاله گرد آمده بودند. محل آمفی تاتر روباز پارك لاله به اشغال سربازان در آمده بود و نيروی انتظامی با استقرار در محل خواهان ترك محوطه بود . تعدادی از زنان (حدود 70نفر) در مقابل امفی تاتر ايستاده بودند و تعدادی ديگر (حدود 150 نفر) در حاشيه جنوبی و شرقی امفی تاتر گرد آمده بودند. در ايتدا از عكاسی خبرنگاران جلوگيری می كردند و تنها عكاس ايرنا بود كه با جليقه مزين به ارم ايرنا عكس برداری می كرد. تعدادی از زنان با مردم صحبت می كردند تا انها را به ترك محل قانع سازند و تعدادی هم با ماموران نيروهای انتظامی گرم صحبت بودند و علت لغو مراسم را جويا می شدند. ولی كسی مايل به ترك محل نبود، و هر لحظه هم به تعداد افراد افزوده می شد. حدود ساعت 5.5 يكی از ماموران لباس شخصی آرم مخصوص 8 مارس را كه در دست يكی از زنان بود از او گرفت و در حاشيه امفی تاتر روی موتورش گذاشت. همين امر موجب كف زدن حضار گرديد. كف زدن ها با تغيير ريتم حدود 10 دقيقه ای ادامه داشت و سپس با خواندن سرود ای ايران ادامه پيدا كرد و در ادامه سرود يار دبستانی توسط هر دو گروه حاضرين در صحنه اوج گرفت. در اين ميان يكی از ماموران با قبول مسئوليت، اجازه بر گزاری مراسم را داد. زنان نواحی مختلف آمفی تاتر به هم پيوستند و جمع بزرگی تشكيل شد. يكی از زنان با صدای بلند اعلام ميكرد كه مگر ما چه می خواهيم بكنيم؟ ما آمده ايم اين روز جهانی را به هم تبريك بگوييم. و صدای بلند او در همهمه زنان گم شد. ماموران اقدام به دور كردن مردان از اطراف امفی تاتر نمودند وحدود 150 متری حاشيه را از حضور مردان پاك كردند. حدود ساعت 6 تعدادی از سربازان مسلح به باتوم در شمال ميدان حوض پارك مستقر شدند. و بعد از انها حدود 12 نفر لباس شخصی امدند و در اطراف كيوسك پليس پارك ايستادند. شعار ها رفته رفته اوج می گرفت. زنان و دختران دست در دست هم می خواندند. حقوق زن در ايران احيا بايد گردد.
كنوانسيون جهانی امضا بايد گردد .
آزادی عدالت، سكوت ما جنايت
و....
نزديك ساعت 7 اعلام ختم جلسه شد و زنان دست دردست در حاليكه شعار می دادند آزادی، عدالت، سكوت ما جنايت، موج وار به حركت در آمدند. نيروهای انتظامی سعی در كاناليزه كردن انها در خيابان حاشيه امفی تاتر را داشتند و انها نيز موج وار تا نزديكی كيوسك پليس پيش آمدند. در همين زمان فرمانده كماندوهای پليس كه با گروه سربازان به تظاهر كنندگان نزديك می شد با عصبانيت گفت بزنيد اين پدر سوخته ها را و به كسی رحم نكنيد و پس از اين جمله سربازان و لباس شخصی ها به صفوف مردم هجوم آوردند و به ضرب و شتم انها پرداختند. تعدادی از جوانان مرد كه در حوالی تظاهرات بودند شروع به دخالت و اعتراض كردند كه با كتك كاری لباس شخصی ها مواجه گرديدند. يكی از لباس شخصی ها دو سه جوان را با كتك دنبال كرد و درست در صحن ميدان حوض پارك در اثر لگدی كه برای جوانی پرتاب كرد خشاب اسلحه اش از زير لباس بيرون و روی زمين افتاد. زنان ميانسال و مسن سعی در پناه گرفتن دختران داشتند و انها را به راه های كم خطر راهنمايی می كردند. چندين نفر مورد اصابت باتوم قرار گرفتند و ظاهرا كسی غير از يك خبرنگار زن دستگير نشد. تعدادی انگشت شمار پليس زن نيز در صحنه حاضر بودند. كشمكش ها در ساعت 7 با هجوم سربازان و لباس شخصی ها در مقابل درب ورودی پارك خاتمه يافت.
در حاشيه:
تعدادی از زنان ميانسال قبل از شروع مراسم با نيروهای انتظامی گفتگو می كردند. از جمله زنی ضمن تشكر از بر خورد نيروی انتظامی در شام غريبان در ميدان محسنی با جوانان، می گفت مگر شما مادر، خواهر و يا زن نداريد؟ ما كه امده ايم از حقوق انها هم صحبت می كنيم و دفاع می كنيم و استواری كه مخاطب او بود می گفت والله ما هم زن و هم مادر و خواهر داريم با شما هم دشمن نيستيم ولی تشخيص مصلحت نظام اينجوری ميگه كه اين مراسم نباشه. ما هم ماموريم و معذور. و يا سرهنگی در پاسخ دختر جوانی كه گفت مگر ما توپ و تانك داريم و يا می خواهيم تظاهرات مسلحانه بكنيم كه اين همه نيرو اورده ايد گفت بخدا دل ما هم خونه ولی از فتنه گرها نبايد غافل باشيم. در گوشه ای هم مرد جوانی كه به شدت تهييج شده بود خطاب به پيری آراسته می گفت آخر اين نود درصد ناراضی چطور بايد عدم رضايتشان را اعلام كنند و ان پير هم كه خود را دبير بازنشسته زبان معرفی كرده بود می گفت تا وقتی انهايی كه با پول و وعده از اين رژيم حمايت می كنند به درك مردم نرسند كار سخت و مشكل خواهد بود. ولی نگران نباشيد، همين در صحنه بودن شما دليل حقانيت خواسته هاست و انها را هم از توهم خارج خواهد كرد. و جوان معترض می گفت دليل اين همه ذلت، نسل قبل از ماست كه به اين سكون و سكوت عادت كرده است و پيرمرد در پاسخ گفت نه پسرم اشتباه می كنی. همين حركت هم مرهون ريسك همان نسليست كه تو می گويی. يك نگاه به تركيب ادمها بينداز تا گفته مرا تصديق كنی. و يا در ميان تعدادی از زنان كه در انتهای مراسم با يكديگر همراهی می كردند يكی با صدای بلند می گفت تا كی بايد دست بسته تسليم فشار اينها باشيم؟ ديگری می گفت مردم رهبری ندارن والا حاضرن ريسك در گيری را قبول كنند و همان اولی ادامه داد كه رهبری چيه؟ خود مردم رهبرن و بايد از جايی شروع كرد. و سومی می گفت همين كه 8 مارس از كنج خانه ها بيرون امده يك ارزشه و بايد از اين ارزش پاسداری كرد.
لازم به ياداوريست كه افراد لباس شخصی بوسيله يك دستگاه مينی بوس كه در ضلع شرقی پارك لاله در خيابان حجاب پارك شده بود به محل راهنمايی شده بودند و حدود ساعت 7.15 پس از ارامش نسبی با همان مينی بوس محل را ترك كردند. در مجموع برخورد نيروی انتظامی تا اواخر برنامه معقول و توام با ارامش بود و حتی زمانی كه فرمانده سربازان دستور حمله داد يكی از افسران نيروی انتظامی با عصبانيت خطاب به مردم گفت انقدر به خواهش ما توجه نكرديد كه حالا مجبوريم دست به اينكار (حمله) بزنيم.